Inlägget gjort

Hjälpguide – så här köper du boken via crowdfunding

Vi har sammanställt en liten guide nedan om hur du gör för att registrera dig för en bok via crowdfunding. Vi använder oss av Kickstarter.com som är en av de största aktörerna i branschen. Deras hemsida är säker och krypterad så dina uppgifter kan inte ses av utomstående. Om du inte vill eller kan registera dig, swisha istället 159 kr till Karolina på 0737-27 52 31 så lägger vi till dig manuellt.

Klicka på bilderna nedan för förstoring

1) Gå till vår sida hos Kickstarter.com. Klicka på ”Back this project” för att förbeställa en bok. Sidan ser olika ut i olika webbläsare, på en del datorer visas knappen till höger istället.

2) Är du boksugen, välj om du vill stödja med förköp av en (159 kr) eller tre (400 kr) böcker. Du kan också välja frakt utanför Sverige för 220 kr. Klicka sedan på ”Continue”.

3) Du behöver inte registrera dig som medlem för att stöjda projektet. Ange din e-postadress och klicka på ”Continue as guest”. Är du medlem på Kickstarter så loggar du in istället.

4) Ange det bankkort du vill använda. Pengarna reserveras, men de når inte oss förrän när insamlingen är slutförd i början av juni. Självklart är hela processen krypterad och säker – Kickstarter är en av de största aktörerna i branschen. Om vi inte når målet betalas pengarna automatiskt tillbaka till ditt konto av Kickstarter.

Tack för din hjälp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *